نوشته شده توسط : bamana

مشاوره حقوقی انحلال شرکت: همانگونه که یک شرکت نیاز به ثبت شرکت دارد، علاوه بر آن در صورت منحل شدن آن شرکت نیاز به انحلال شرکت نیز دارد. انحلال شرکت می تواند دلایل متفاوت و زیادی داشته باشد. بطور مثال این شرایط می تواند شامل ورشکستگی، فوت و … باشد. البته در شرایطی ممکن است که به درخواست سهامداران بصورت قهری نیز منحل شود. بدلیل پیچیدگی های این امر، با مشاوره حقوقی انحلال شرکت یا مشاوره حقوقی رایگان می توان براحتی آن را پشت سر گذاشت.

مشاوره حقوقی انحلال شرکت

مدیر تصفیه در مشاوره حقوقی انحلال شرکت

پس از این که مدیر شرکت پس از انحلال شرکت از سمت خود برکنار می شود، در همین راستا نماینده ای به عنوان مدیر تصفیه تعیین می شود تا امور انحلال را مثل وصول مطالبات یا پرداخت بدهی ها و … را به عهده بگیرد. مدیر تصفیه نیز مسئولیت انتشار آگهی انحلال و ثبت انحلال را دارد. همچنین در راستای انحلال شرکت می توان وکیل انحلال شرکت نیز در کنار سهامداران آن ها را راهنمایی کند.

تقسیم اموال پس از انحلال شرکت

همانگونه که پیش تر توضیح داده شد، پس از مشاوره حقوقی انحلال شرکت، باید اموال آن بین شرکا پس از تصفیه بدهی ها تقسیم گردد. اگر در هر شرایطی طلبکاران پس از تقسیم اموال بازهم طلبی داشته باشند، باید طلب خود را شریک های قبلی آن شرکت مطالبه کنند. در این صورت نیز می توان به یک وکیل تسویه شرکت مراجعه کرد و پس از مشاوره حقوقی انحلال شرکت، طلب خود را پیگیری کند.

انحلال شرکت و ثبت انحلال

درصورتی که انحلال شرکت پیش از تاریخ تعیین شده در اساسنامه شرکت باشد، باید مورد تاییداعضای مجمع عمومی فوق العاده باشد. این مجعم در صورت صلاحدید خود تصمیم به انحلال شرکت می گیرد. این تصمیم به رای حداقل دو سوم اعضای مجمع به انحلال شرکت بستگی دارد. صورت جلسه مجمع عمومی با موضوع انحلال شرکت با مدارک به اداره ثبت شرکت ارسال می شود و اقدامات لازم آن صورت میگیرد و در نهایت از طریق آگهی روزنامه ها به اطلاع سایر سهامداران میرسد.

در صورت نیاز به وکیل پایه یک دادگستری جهت مشاوره حقوقی انحلال شرکت، کافیست با ما تماس بگیرید از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید.

 

ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: انحلال شرکت , مدیر تصفیه , مشاوره انحلال شرکت , مشاوره حقوقی , مشاوره حقوقی انحلال شرکت , مشاوره حقوقی رایگان , ورشکستگی شرکت , وکیل انحلال شرکت , ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bamana

مراحل ثبت شرکت: ثبت شرکت به دلایل زیادی صورت می گیرد که می توان به اعتباری که به آن داده می شود اشاره کرد. همچنین مراحل ثبت شرکت باعث شده تا شرکت ها یا افراد دیگری که قصد همکاری با شرکت مذکور را دارند، راحت تر به آن ها اعتماد کرده و موجب همکاری گردد. این امر باعث می شود تا هر شرکت با وجود ثبت شرکت که از پیش انجام داده اند، قراردادهای منعقد شده بین خود را رسمی دانسته و هیچ یک نتوانند مانند قرارداد های غیر رسمی از وجود مسائل مهمی همچون اساسنامه یا تصمیماتی که به ثبت می رسانند را چشم پوشی کنند. از این رو علاوه بر مواردی که ذکر شد، امروزه نیاز است تا شرکت ها با انجام این عملیات خود را رسمی کنند. در ادامه با ما همراه شوید تا مراحل ثبت شرکت را بررسی کنیم.

مراحل ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت به سه شکل زیر انجام می پذیرد:

مرحله نخست: مشاوره اولیه مراحل ثبت شرکت

در این مرحله مشاورین ما بصورت تلفنی از نوع تجارت شما آگاه شده و اهداف شما را بررسی خواهند کرد و مشاوره کاملی در مورد نحوه کار به شما خواهند داد. در این مرحله شما می توانید سوالات خود را بپرسید و هرگونه ابهام در مورد کار ثبتی خود دارید پاسخ خود را دریافت کنید. مشاورین ما بهترین پیشنهاد را به شما ارائه خواهند داد .

ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: ثبت شرکت , ثبت شرکت سهامی خاص , روش ثبت شرکت , فواید ثبت شرکت , مراحل ثبت شرکت , هزینه ثبت شرکت , ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bamana

امروز با توجه به پیشترفت علم و تکنولوژی روش های مختلفی جهت سهولت در انجام امور ایجاد می شود که یکی از این روشها ایجاد بستر مناسب در فضای اینترنت جهت راهنمایی و مشاوره حقوقی در خصوص دعاوی و شکایات حقوقی و احقاق حق موکلین میباشد . این مجموعه با بکارگیری جدیدترین روش و تکیه بر دانش فنی توانسته بعنوان بزرگترین و موفق ترین مرکز مشاوره حقوقی فعالیت نماید ، مشاوره حقوقی و قبول کلیه دعاوی حقوقی و کیفری توسط مجرب ترین وکلای پایه یک دادگستری .

قبول وکالت پرونده های دعاوی خانواده اعم از طلاق ، مهریه ، نفقه ، حضانت ، قیم و امور حسبی و همچنین دعاوی حقوقی و کیفری اعم از جعل ، مواد مخدر ، کلاهبرداری ، چک برگشتی ، سفته ، برات ، قرارداد های خرید و فروش و دعاوی مربوط به ملک و فروش مال غیر و حصر وراثت وراث .



:: برچسب‌ها: مشاوره حقوقی , مشاوره حقوقی رایگان , هزینه طلاق توافقی , وکیل طلاق , وکیل پایه یک دادگستری , ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bamana

ثبت شرکت فرایندی است که طی ان اشخاص حقیقی یا حقوقی قراردادی را بین خود امضاء می کنند که این قرارداد در بر گیرنده ی قواعدی برای تعامل این اشخاص با یکدیگر و همچنین با اشخاص ثالث (خارج از شرکت ) است .

کسب و کار و ثبت شرکت : امروزه در دنیای کسب و کار . برندها با ارزش ترین سرمایه های معنوی یک سازمان به شمار می روند بسیاری از شرکت ها، ثبت شرکت پایدار را به استراتژی کوتاه مدت مدیریتی ترجیح می دهند و بعضی از شرکت ها هم هستند که فرصت های رشد را در تصاحب برند های موجود جستجو می کنند به این ترتیب ایجاد مدیریت برند جزئی تفکیک ناپذیر از استراتژی شرکتی تلقی می شوند و می توان گفت که بدون ثبت شرکت از نظر هویتی دچار مشکل اساسی خواهند شد.

اثار تشکیل شرکت : هنگام تشکیل یک شرکت رابطه ای که میان شرکا ایجاد می شود رابطه ویژه ای است که ناشی از خصایص ویژه قرار داد شرکت است و این قرار داد شرکت شرکا را در ردیف هم قرار می دهد نه در مقابل هم انطور که مثلا در قرار داد بیع صادق است شرکت برای شرکا ایجاد حقی می کند که در شرکت های اشخاص به سهم الشرکه و در شرکت های سرمایه به سهم تعبیر می شود و دارای ماهیت حقوقی ویژه ای است از طرف دیگر قرار داد شرکت از نوع قرار داد های است که برای مدتی ادامه دارد و برای شرکا در مقابل یکدیگر حقوق و تکالیف خاصی بر قرار می کند که لازم است بررسی شوند.



:: برچسب‌ها: ثبت شرکت , ثبت شرکت سهامی خاص , ثبت شرکت سهامی عام , ثبت شرکت تعاونی , ثبت شرکت با مسئولیت محدود , ثبت شرکت تضامنی , مراحل ثبت شرکت , ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1396 | نظرات ()